Kadeti do pomembnih treh točk proti ekipi iz Šmartnega

Tekmo proti ekipi iz Šmartnega smo odigrali v okrnjeni postavi. Iz različnih razlogov je na tekmi manjkalo 9 igralcev. Tako, da smo na klopi imeli le enega rezervnega igralca.

Tekmo smo dobro odprli, povedli z 2:0. Tudi po napakah nasprotnega vratarja. Lahko bi še dali tudi tretji gol, vendar je malo zmanjkalo pri zaključnem strelu Nejca Slokana. V priložnosti prihajamo, vendar smo trenutno preslabi v realizaciji. Dogaja se nam tudi, da nam zmanjka tista zadnja prava, natančna podaja.
Nasprotnik je v drugem polčasu pritisnil in so prevzeli pobudo. Zaradi tega so prihajali do različnih prekinitev. Tako smo tudi dobili gol iz prostega strela, s kar precejšnje razdalje. Nam so se ponudile priložnosti iz protinapadov, vendar smo bili premalo konkretni. Proti koncu tekme so določenim igralcem pošle moči. Verjetno tudi zaradi vročine. Na žalost pa ni bilo rezervnih igralcev za menjave, da bi poživili igro.
Z rezultatom smo seveda zadovoljni. Fantje so dali vse od sebe in si zaslužijo čestitke. Imamo pa še rezerve. Predvsem v zaključku napada.
#idemoverži