Starejši dečki prišli do prve zmage proti Jarenini

Tekma je bila zelo pomembna za obe ekipi, saj sta obe ekipi v uvodnih dveh kolih doživeli dva poraza. Tekma se je začela zelo nervozno z veliko napak na obeh straneh, pri obeh ekipah ni bilo sproščenosti in igrivosti.
Eno od nasprotnikovih napak pred njihovim kazenskim prostorom, smo izkoristili ter povedli predvsem po iznadljivosti Andraža. Po vodečem golu, so se vrstile priložnosti na obeh straneh, a ni bilo zadostne koncentracije pri samih zaključkih.Tako je rezultat ostal nespremenjen do 29. minute. po nesporazumu ožjega dela nasprotnikove obrambe ko je Andraž drugič zadel. Do konca polčasa ni bilo pretiranega razburjenja.
Drugi polčas se je začel sanjsko za nas, saj je že v prvem napadu nasprotnik pozabil na levi strani osamljenega Andraža, tako da mu ni bilo težko doseči še 3. zadetka na tekmi. 4. gol Andraža je bil plod dela celotne ekipe, saj je žogo bilo potrebno preosmeriti na koncu zgolj še v gol.
5 gol je po hitrem protinapadu dosegel še hitrejši Matej, kar je zadostovalo za končnih 5 : 0. Po visokem vodstvu je ritem  igre padel in se je na kuncu tekma odvijala večinoma med kazenskima prostoroma.
Nasprotnik ni toliko slabši kot kaže rezultat, a je naredil preveč napak na ključnih mestih, kar nam je omogočilo lažje delo, kar pa seveda ne zmanjšuje zasluge celotne ekipe Veržej za prepričljivo zmago in prve točke v letošnji sezoni.

Trenerju in fantom čestitke za zmago. #idemoverži