V Jarenini mladinci zmagali, kadeti osvojili točko

Kadeti so tekmo z Jarenino odigrali 1:1. Tekmo smo dobro odprli. Po dobro izpeljanem protinapadu smo povedli 1:0 (Nejc Slokan 6. minuta). V prvem polčasu je nasprotnik imel nekaj več pobude. Priigrali so si nekaj pol priložnosti, predvsem iz prekinitev. Tako so tudi zadeli v 32. minuti. Po prekinitvi s strani. Predložek in gol z glavo. Prav v tem času smo imeli igralca manj na igrišču, kajti Brus Miha je moral poškodovan  iz igrišča.

V drugem polčasu smo se ves čas branili na svoji polovici. Izpeljali smo nekaj protinapadov in tako prišli do nekaj kotov. Iz enega kota smo bili zelo blizu zadetku, Gašper Šijanec je na golovi črti nastreljal v nasprotnega igralca. Jarenina so imeli nekaj strelov na naš gol, vendar vse bolj po naših napakah v obrambi. Nekako smo igrali preveč panično. Imeli so eno lepo priložnost za zadetek, vendar je Jure Svetec dobro odreagiral na drugi vratnici in žogo izbil. V zadnji minuti tekme smo imeli protinapad, vendar smo nespametno izgubili žogo, Jarenina so to izkoristili, prišli v naš kazenski prostor, tam pa so naši naredili prekršek za 11m. 11metrovko je naš golman Tjaž Kuhar po izvrstni paradi ubranil.

 

Mladinci so prišli do prve zmage v gosteh in se tako za nekaj ur celo povzpeli na vrh lestvice. Mladinci so kontrolirali igro skozi oba polčasa in poleg dveh zadetkov, še nekajkrat nevarno zapretili domačinom. Po začetnem otipavanju, je po prestreženi žogi je Tilen Šemrl presenetiti domačega vratarja. Drugi zadetek je bil prava fantazija Nejca Brunca, ki je preigral celotno zadnjo linijo. Domačini so poskušali od daleč a jim kaj več kot strelov izven okvirja ni uspelo.