V novo leto z novo podobo naših klubskih prostorov

Tik pred iztekom leta nam je uspelo dokončati prenovo fasade na upravni zgradbi. Nedokončana fasada dveh slačilnic je kar nekaj let kazila podobo celotne zgradbe. Sedaj ima objekt enoten in lep zunanji izgled. Vas zanima kako izgleda naša klubska stavba?
#zelenadružina #idemoverži

Razlika med prejšnjim in  obstoječim stanjem je dobro vidna na priloženih slikah. Prav tako so bili v starih slačilnicah zamenjani dotrajani tuši, v vseh štirih slačilnicah pa je bila vgrajena nova ventilacija.
Sredstva za pokritje investicije so bila dobljena na razpisu NZS, svoje sta dodala občine Veržej kot lastnica objekta ter Nogometni klub kot upravljalec. Posebna zahvala gre članom kluba za opravljene delovne ure ter donatorjem in sponzorjem. Takoj po novem letu sledi še sanacija dveh starih slačilnic ter prenova dveh novejših. Uredila se bo tudi okolica objekta, prednja stena pa bo dobila še vizualno novo podobo s slikami naših najboljših igralcev skozi bogato zgodovino obstoja kluba.
Znani pa so tudi že načrti na infrastrukturnem področju za leto 2022. Glavnina sredstev bo namenjena sanaciji podlage igrišča z umetno travo, novim golom na njem ter kompletne varnostne zaščite okrog njega. Zamenjane pa bodo tudi mreže na golih na glavnem igrišču ter zaščita za njimi. Kovinske gole na pomožnih igriščih bomo zamenjali za aluminijastimi. Pa še dobra novica za igralce selekcij U13, U15, kadetov, mladincev ter članov – prva kola v tekmovanjih v spomladanskem delu sezone bodo odigrali v novih dresih s posodobljenim designom.