Kombinirana ekipa mladincev in kadetov gostovala pri NK Maribor

Zaradi težav mladincev s karanteno smo odigrali s kadeti NK Maribor v kombinirani sestavi mladincev in kadetov. Več o tekmi najdete na povezavi #idemoverži #zelenadružina #2030

Že na začetku je bilo opazno, da so bili kadeti NK Maribor kondicijsko, tehnično in taktično bolje pripravljeni, saj se naši mladinci že od začetka priprav srečujejo s težavami v zvezi Covid 19 ter šolskimi obveznostmi ter z nekaterimi obhodi. Zato so v začetni postavi začeli 3 kadeti. Nekaterim mladincem in tudi kadetom je bila to prva tekma, zato je bilo kar nekaj tehničnih in tudi taktičnih težav. Ko smo vzpostavili ravnotežje, nas je presenetila v globino podana žoga iz katere smo nesrečno prejeli zadetek. Do konca polčasa je ostalo pri 1:0 za domačine. V drugem polčasu so dobili priložnost preostali kadeti. Bil je občutek nervoze in podobno kot pri mladincih kar nekaj tehničnih težav. Le-te so s pridom izkoristili domačini in na koncu s 5:0 premagali zelene.

 

V nov teden gremo z optimizmom, saj se mladincem in tudi kadetom počasi vračajo igralci iz karantene in šolskih obveznosti, prav tako pa pričakujemo nove okrepitve pri obeh selekcijah.