Kadeti boljši od Miklavža, mladinci nesrečno izgubili

Kadeti in mladinci so se čez vikend pomerili z Miklavžem, ki tekmuje v naši ligi. S predstavo obeh ekip smo lahko zadovoljni. Obstaja še veliko prostora za napredek.

Prvi so na prizorišče stopili kadeti in že na začetku pokazali, da si želijo zmage. Kljub temu, da trener Denis ni mogel računati na 8 igralcev so bili kadeti suvereni in že v prvem polčasu vodili z 4:0. V drugem polčasu je temo nekoliko upadel, a več kot en zadetek v naši mreži, gostom ni uspelo. Na koncu so kadeti uspeli premagati Miklavž s 4:1.

Naslednji so na prizorišče stopili mladinci. Tokrat so v prvi postavi zaigrali 4 od 5 novincev. Že na začetku je bilo vidno, da si želita ena in druga ekipa zmage. Priložnosti so se vrstili na eni in drugi strani. Žal smo morali mi prvi po žogo v mrežo. To mladincev ni vrglo iz tira, ampak so še bolj stisnili na plin in uspeli izenačiti. Žal so bile že prvi polčas opazne težave, ki so bile posledica Covida ter ne treniranja.

Drugi polčas se je nekoliko poškodoval tudi Marinič. Na koncu nam kaj več kot 2:3 ni uspelo iztržiti. Kljub odhodom Škrabana, Kokola, Brunca iz prve ekipe, in ker ni bilo na tej tekmi tudi nekaj igralcev ter neuigranosti je rezultat zadovoljiv in po besedah trenerja je vidno, da ekipa kaže zobe in bo željna uspehov.

Ta teden smo še v Prlekiji, drugi teden pa začnemo s pripravami v Umagu, kjer se bo začela razvijati ideja v igri. #idemoverži