Kadeti do druge točke proti Šampionu

2. tekmo spomladanskega dela smo odigrali proti ekipi U17 Šampiona iz Celja. Tekma se je končala z rezultatom 1:1. Čestitke fantom in trenerju.

V prvem polčasu so nasprotniki povedli z 1:0. Po naši neodločnosti v obrambi so Celjani zadeli po diagonalni globinski podaji v kazenski prostor. Nekaj minut za tem smo si priigrali kot v napadu. Iz kota smo tudi izenačili. Na drugi vratnici je skok dobil Nejc Slokan in streljal z glavo na gol. Po odbiti žogi je na pravem mestu bil Gregor Petek in zadel za 1:1. V prvem polčasu sta si obe ekipi priigrali kar nekaj priložnosti za zadetek.
V drugem polčasu je nasprotna ekipa pritisnila na nas. Nekako smo se še samo branili in smo imeli tudi nekaj sreče, da nasprotnik ni zadel. Po 60.minuti smo nekako vzpostavili ravnotežje in imeli kar nekaj minut pobudo. V tem času smo si priigrali dve lepi priložnosti.
Najlepšo je imel Miha Brus, ki je po vrhunskem driblingu v kazenskem prostoru streljal in zadel vratnico. Zadnjih 10 minut so nam pošle moči. Z izenačenim rezultatom smo zadovoljni.