Kadeti in mladinci slavili v Šmartnem

Kadeti in mladinci se tokrat niso pustili presenetiti in se iz Šmartnega vračajo s šestimi točkami in dvema rdečima. Čestitke!

Kadeti so odprli tekmo nekoliko nervozno, saj so že po 20 minutah ostali brez kapetana (dva rumena). Šele po rdečem kartonu smo se umirili in začeli igrati. Domačini so poskušali preko protinapadov, ampak resneje niso uspeli ogroziti vrata Tjaža. Prvi je bil uspešen Alen Sretenovič neposredno iz prostega strela. V drugem polčasu smo prevzeli popolno pobudo in zadeli še dvakrat preko Mihe Brusa ter Gregorja Petka iz 11 metrovke.

Mladinci so začeli podobno kot kadeti. Žal trenerj Špilak tokrat ni mogel računati obolela Kaja in Davida, zato pa sta že od začetka pričela Vito in Alen. Po začetni nervozi je uspel kapetan Blaž Ozbetič zadeti v samo stičišče prečke in vratnice in odstranil še mlade pajke v “čošku”. Po zadetku, smo “zaspali” in po naši napaki je moral Niko Lesjak kot zadnji igralec potegniti “zavoro” za kar je prejel rdeči karton. V nadaljevanju so domačini nekajkrat nevarno zapretili vendar nas je rešil Amadej ali pa so bili nasprotniki v prepovedanem položaju. V drugem polčasu je prišel na igrišče Časar, ki je prinesel nov veter. Ravno Časar je priboril kot, iz katerega je velemojstrsko zadel Maj Plej. V drugem polčasu so nato domačini dobil še rdeči karton, kar je dokončno izbilo sod domačinom, ki so se na koncu morali sprijazniti s porazom.