Kadeti in mladinci suvereno osvojili točke proti Jarenini

Kadeti in mladinci so doma upravičili vlogo favorita in osvojili 6 točk. Misli so že uprte na ponedeljek, ko k  nam prihaja prva ekipa lige, NK Rudar

Tokrat je bilo v primerjavi s tekmo v Šmartnem bolj suvereno. Kadeti so povedli preko najstrožje kazni, ki jo je uspešno realiziral Grega Petek. Nato so imeli gostje priložnost, da izenačijo, vendar je Tjaž Kuhar strel iz bele točke obranil. V drugem polčasu so kadeti postavili vse na svoje mesto in z zadetki Roka Filipiča ter Roka Šinka dosegli, da so prve tri točke ostale doma.


Mladinci so takoj pokazali, kdo je domačin in že v prvi minuti povedli preko Kaja Pleja. Gostje so bili tokrat nemočni, poskušali so zgolj z dolgimi podajami v napad in predvsem usmerjeni v branjenje. To so s hitro igro izkoriščali domači fantje, ki so postavili vse na svoja mesta že v prvem polčasu, ko sta še zadela Luka Časar in Aljaž Žalik. V drugem polčasu se naši mladinci niso uspavali ampak so še nasprotniku nasuli 4 gole (David Škalič, Maj Plej, Aleš Močnik ter Luka Časar) in s tem povabili na velikonočni ponedeljek gledalce na tekmo, ko k nam prihaja prva ekipa na lestvici, Rudar Velenje.