Kadeti premagali Miklavž, mladinci iztržili neodločeno

Kadeti in mladinci nadaljujejo niz neporaženosti. Za 1. maj nam prihaja v goste ekipa NK Krško! #idemoverži

Kadeti Miklavža so pred začetkom tekme imeli enako število točk kakor ekipa trenerja Denisa, in za nas je bil cilj, da ohranimo varno razdaljo z neposrednimi konkurenti za ohranitev drugoligaškega statusa. Po nekaj priložnostih na obeh straneh, so se v drugem polčasu naši fantje zbrali in preko Gregorja Petka (prispeval 3x) varno popeljali prve tri točke v Veržej.

 

 

Podobno dobro je kazalo tudi mladincem, saj so že v prvih minutah povedli preko Kaj Pleja in še nekajkrat nevarno ogrozili domačega vratarja. V drugem polačasu se je rahlo poškodoval Maj Plej kar se je tudi poznalo na igrišču. Do zadetka smo imeli še nekaj nevarnih priložnosti, a jih nismo uspeli realizirati. To je žal iz enega od protinapadov uspelo domačinom, ki so na koncu uspeli zgolj izenačiti.

Na koncu smo lahko zadovoljni, saj smo se približali zgornjemu delu lestvice. Za prvi maj prihaja v goste ekipa NK Krško, ki je še vedno v igri za prvaka druge lige.

Če pogledamo na lestvico, smo kadeti in mladinci naredili s temi 4 točkami naredili ogromno delo. Do konca so še 4 tekme in “bižimo” 9. uvrščeni ekipi za 12 točk, prva ekipa Nafta, pa je pred nami 16 točk.

Teoretično je v igri še vse. #idemoverži