U15 selekcija boljša od NK Apače

U15 ekipa Veržeja, ki tekmujejo v 1 ligi za starejše dečke – vzhod, je med reprezentančno pavzo tekmovala v MNZ ligi in vknjižila zmago s 5:1. #idemoverži

Včerajšnji nasprotnik je bila kombinirana ekipa NK Apače. Končni rezultat ni merodajen, zmaga bi lahko bila izrazito višja. Čez celo srečanje smo bili boljši in kvalitetnejši nasprotnik. V tekmo smo se podali ležerno in ne koncentrirano. Plod tega je bilo obilo napak pri zadnji podaji in v samem zaključku, kjer nismo zadeli iz priložnosti, ki se težje zgrešijo, kot pa izkoristijo.

Kljub štirim zadetkom v prvem polčasu, bi lahko vsaj še nekajkrat zadeli, ko smo znašli sami pred nasprotnikovim vratarjem, ki je bil najboljši posameznik tekme. Nasprotnik je zadel kljub temu, da si ni ustvaril priložnost, po grobi napaki vratarja – igralce ( poigravanje pred svojim golom – vratar je med tekmo opravil trening). V drugem polčasu smo zamenjali 8 igralcev. Zgodba podobna kot v prvem polčasu z veliko priložnostmi naših fantov, ki niso bile izkoriščene. V drugem polčasu smo zadeli le enkrat, a morali bi še 10 x . V samem zaključku je zmanjkalo koncentracije ali pa je nasprotnikov vratar odlično posredoval, kar je na koncu zadostovalo za končno zmago s 5:1.