Točka kadetov proti Nafti, mladinci izgubili v izdihljajih tekme

Kadetom je uspelo iztržiti točko proti vodilni ekipi lige, mladinci so morali žal v izdihljajih tekme priznati poraz proti Nafti.

Kadetom je uspelo, da so na zadnji domači tekmi v prvenstvu ostali neporaženi. Ekipa Denisa se je skozi celotno tekmo srčno borila proti prvouvrščeni kadetski ekipi. Kljub temu, da je gostovala prva ekipa tabele ni bilo očitne razlike v igri. Prav nasprotno, naši kadeti so imeli v izdihljajih izrazitejše priložnosti, katere pa žal nismo uspeli izkoristiti.

Mladinci so krenili v tekmo odločno in povedli preko Časarja. V nadaljevanju so gostje postajali vse bolj nervozni, kar se je hitro rezultiralo v rdečem kartonu pri Nafti, ko je en od igralcev nešportno s komolcem udaril našega igralca v glavo. To je predramilo goste, ki so po kotu prišli do enajstmetrovke. Tekma je bila zelo napeta, na robu kartonov v vsaki akciji. Prava prvenstvena. Gostje, ki so še vedno v igri za prvaka so v nadaljevanju prevzeli pobudo in prišli do povišanja vodstva. S tem smo zaključili prvi polčas. V drugi polčas so mladinci krenili odločno, da obrnejo tekmo. V igro je prišel Marinič, ki je po enem od napadov priskrbel za enajstmetrovko. Uspešen v realizaciji je bil kapetan, Ozbetič. Ko je že kazalo, da bodo tudi mladinci odščipnili točko Nafti, je sledil hladen tuš. Naš nekdanji igralec je z mojstrskim zaključkom v 93. minuti poskrbel za veselje gostov.