Kadeti premagali Rudar, mladinci bodo iskali prve točke v Brežicah

Ekipa Robija Černela je premagala ekipo iz Rudarja, medtem ko je ekipa Simona Štrakla bila primorana priznati poraz ekipi iz Velenja. #idemoverži

Prvi so na igrišče stopili kadeti, ki v letošnji sezoni pod taktirko Robija Černele kažejo zalo dobro formo. Domači smo že v prvih minutah povedli preko avtogola gostov. Gostje so nato nastopili odločno, a to ni presenetilo ekipe kadetov, ki so bili zelo hitri v prehodih in nenehno ogrožali vratarja gostujoče ekipe. Nekajkrat je tudi odlično reagiral naš vratar Kuhar. V drugem polčasu smo zadeli za 2:0. Odločil je Miha Brus, ki se je po hitrem protinapadu med dvema branilcema odlično znašel in z lob udarcem matiral gostujočega vratarja. Gostom več kot znižanja ni uspelo, kar je pomenilo veselje naše ekipe po sodnikovem žvižgu.

Žal ekipa mladincev tokrat ni imela svojega dne, oziroma je bila ekipa Rudarja suverenejša. Rudar je bil skozi celotno tekmo dominantnejši in nenehno ogrožal domača vrata. Po prvem polčasu je še kazalo, da bodo mogoče naši fantje lahko odščipnili točke gostom, ampak je bil Rudar iz protinapadov konkreten in v drugem polčasu preko Abassa zapečatil usodo naših. Ekipa Štrakla bo tako prve točke v sezoni iskala na gostovanju v Brežicah.

Slike: družina Brus

FOTO: Kadeti

 

FOTO: Mladinci