FOTO: Iz vročega gostovanja v Dravogradu se vračamo brez točk

Kadeti in mladinci tokrat nismo bili uspešni na gostovanju v Dravogradu. Nove točke bomo iskali na zadnji domači tekmi v tem letu proti Šampionu. #idemoverži

Po štirih zaporednih zmagah smo včeraj naleteli na nasprotnika, ki je bil na koncu tekme srečnejši in uspešnejši. Žal tokrat kadeti nismo bili pravi, a kljub temu smo se odlično upirali nasprotniku, z veliko pomoči pristranskega sojenja vsaj glede kartonov in prekrškov smo drago plačali včerajšnji poraz. Spet smo bili na igrišču pretepeni in sodniki niso opravili svojega dela tako kot bi bilo potrebno. Res, da nisi toliko vplivali na rezultat a, piskano je le 5 prekrškov v našo korist od tega trije vsaj za rumen karton.

Upamo, da da bodo naši fantje Filip, Tjaž in Miha vsi okrevali čim prej in odnesli brez posledic. Čestitke vsem akterjem, ne glede na poraz, prvi smo imeli priložnost, da povedemo in imeli priložnost da izenačimo ..a je žal vse to bilo premalo vsaj za točko, ki so si jo na igrišču zaslužili, potrebno je tudi doseči gol, se postavit na igrišču za sebe in ekipo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK Veržej (@nkverzej)

 

Mladina: