Turnir selekcije U11 odlično uspel

Selekcija U11 je organizirala zelo močan turnir, katerega cilj je bil, da se zberejo sredstva, s katerimi se bodo naši fantje brezplačno udeležili na mednarodnem turnirju v Umagu. #zelenadružina

Na turnirju, na katerem je imela naša selekcija 2 ekipi, se je zbralo 15 ekip iz Slovenije in Hrvaške. Naši ekipi sta bili razdeljeni na igralce, ki že dlje časa trenirajo (Veržej) in tiste, ki so letos začeli (Veržej zeleni). Ekipa Veržej je z vsemi zmagami v skupinskem delu napredovala v izločilne boje, kjer je prav proti ekipi Tišini, katero je premagala v skupinskem delu, in bila tudi v tej tekmi boljša, nesrečno izgubila po 6 metrovkah. Ekipa Veržej zeleni so pridno nabirali izkušnje in se iz tekme v tekmo boljše upirali nasprotnikom ter že kažejo lep napredek. Pohvaliti gre tudi vse starše, ki so se dobro organizirali in pokazali, da zmoremo lepe in velike zgodbe. Cilj tega turnirja je bil, da se zberejo sredstva, s katerimi bomo brezplačno peljali naše fante na turnir v Umag!

Največ znanja je pokazala ekipa Akademija Međimurje, ki je upravičeno slavila v finalu proti ekipi Sveti Martin. Za tretjo mesto je Rogaška premagala ekipo Tišina.

Rezultati: https://nkverzej.com/dvoranski-nogometni-turnir-nk-verzej-2022/

Turnir so omogočili: https://nkverzej.com/sponzorji-turnirja/

Video in slike pripravila: Renata Slavinec Brden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NK Veržej (@nkverzej)