Vabilo na slavnostno akademijo ob 60. letnici delovanja NK Veržej

🎉 Veseli nas, da vam lahko povabimo na Svečano akademijo ob 60. letnici nogometnega kluba NK Veržej! 🎊


Veseli nas, da vam lahko povabimo na Svečano akademijo ob 60. letnici nogometnega kluba NK Veržej. Ta pomemben dogodek obeležuje ustanovitev samostojnega nogometnega kluba Veržej, ki je začel v tej sezoni z nastopi v tekmovanjih, ko se je nogometna sekcija ločila od TVD Partizan Veržej.

Nogometni klub Veržej se lahko z razlogom pohvali kot eden najstarejših in najuspešnejših klubov v Pomurju, s svojo bogato igralsko in organizacijsko tradicijo. Vse od leta 1963, ko je klub začel svojo pot, je bil nenehno navdih in ponos lokalne skupnosti ter pravi zgled športnega duha in vztrajnosti.

Zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na Svečani akademiji, ki bo v petek, 09.06.2023, ob 19.00, v prostorih Kulturnega doma Veržej. Ta izjemna priložnost bo združila igralce, trenerje, podpornike in prijatelje kluba, da skupaj proslavimo 60 let nogometne strasti in dosežkov.

Na programu bomo imeli izjemne govorce, ki bodo delili svoje spomine, zgodbe in prispevke k razvoju kluba. Poleg tega nas bo spremljala glasba in umetniške točke, ki bodo oživele dušo nogometa. Vrhunec večera pa bo slovesna podelitev priznanj za posebne dosežke in prispevke k razvoju nogometnega kluba Veržej.