Selekcija U11 osvojila turnir v Bistrici

🏆⚽️ Ponosno sporočamo, da je selekcija U11, ki jo vodi trener Igor Vogrin, osvojila prestižni nogometni turnir v Bistrici! 🥇🎉

Naši nadobudni mladi nogometaši so pokazali izjemno igro, strast in nepopustljivost skozi celoten turnir. Zasluženo so se povzpeli na najvišjo stopničko, osvojili zlato medaljo! 👏⚽️ #idemoveržiNaši igralci so pokazali izjemno odločnost, da dosežejo čim boljši rezultat, kar jim je že uspevalo takoj na prvi tekmi. Proti ŠN Sveti Marko so zmagali z 2:0, v drugi tekmi pa so suvereno premagali NK Turnišče z rezultatom 6:0. Na tretji tekmi so nadaljevali z čudovito igro in še preagali domačine NK Bistrico z rezultatom 4:0, na četrti tekmi pa so nepričakovano klonili proti konkurentu za prvo mesto v skupini NK Ormožu z rezultatom 0:1, čeprav so celotno tekmo prevladovali na igrišču.

V polfinalu so se pomerili z NK Polano, na kateri so pokazali več od nasprotnika in zmagali z 2:0 ter si zaslužili nastop v finalu. Medtem ko so pričakovali tekmeca v finalu, so si igralci želeli, da bi se ponovno pomerili z NK Ormož, da bi še rezultatsko pokazali, da so boljši od njih, vendar se to ni zgodilo in so v finale napredovali NK Beltinci.

V velikem finalu je igra bila suverena kot na vseh tekmah v tem dnevu z kar nekaj priložnostmi, vendar so tudi nasprotniki pokazali, da so zasluženo prišli v finale in vsaj enkrat resno ogrozili vrata NK Veržej. V zaključku tekme so naši igralci prevzeli pobudo in bili nevarnejši od nasprotnika, vendar se je končalo z rezultatom 0:0, kar je pomenilo, da bodo penali odločali o končnem zmagovalcu. Naši igralci niso popustili pritisku in zadeli vse tri penale, medtem ko je nasprotnik zadel le enkrat, kar je pomenilo ta pokal za 1. mesto potuje v NK Veržej in veselje je bil nepopisno.