Napetost in srce na stadionu Čistina: U15 Selekcija NK Veržej Slatina Sparta v izdihljajih izgubila proti Slovenski Bistrici

V vročem vzdušju na stadionu Čistina v Veržeju so navijači z nestrpnostjo pričakovali prvo domačo tekmo sezone za selekcijo U15 NK Veržej Slatina Sparta, ki je gostila vodilno ekipo lestvice, nogometaše NK Slovenska Bistrica in nesrečno izgubili v izdihljajih tekme.

Navijači NK Veržej Slatina Sparta so dočakali prvo domačo tekmo sezone selekcije U15, pod okriljem NZS. V goste so prišli nogometaši NK Slovenska Bistrica, ki zasedajo prvo mesto na lestvici, kar je nakazovalo, da nas čaka težki izziv.

Tekma se je začela na intenzivni način, kar je pomenilo, da se je žoga z hitro igro selila z eno na drugo polovico. Bistričani so v prvem polčasu le enkrat zadeli, našim pa se je na koncu prvega polčasa, ob pritisku na nasprotnika ponudila priložnost iz kota in z malo sreče je bil z avtogolom rezultat poravnan na 1:1.

Izenačenje je pomenilo dobro popotnico za drugi polčas, ki se pričel neugodno, saj so nas nasprotniki presenetili s protinapadom in ponovno povedli. Verženci so se ponovno sestavili in nepopustljivo napadali, kar se je obrestovalo v 63. minuti ko je na naše veselje zadel Alen Balažic.

Tekma se je kljub neznosni vročini nadaljevala v visokem ritmu, saj sta oba trenerja izkoristila skoraj vse menjave, vendar je nasprotnik v predzadnji minuti tekme izkoristil trenutek nezbranosti v obrambi in zadel za 2:3.

Za še en povratek naših je zmanjkalo časa, vendar bodo v torek imeli priložnost, da osvojijo prvo zmago, saj jih čaka tekma prvega kroga proti NK Rudar, zato vas 29. 8. 2023 ob 15:30 uri vabimo na stadion Čistina v Veržeju.