Selekcija U7 zmagovalci turnirja na Tišini

Selekcija U7, ki jo vodi Nika Ropoša osvojila turnir na Tišini.

S selekcijo U7 smo se v soboto, 10. septembra 2023, odpravili na turnir NK Tišina in doživeli nepozabno nogometno dogodivščino. Kljub porazu in neodločenemu izidu smo si uspeli na koncu z zmagami priboriti mesto v polfinalu.

V polfinalu smo se srečali z ekipo NŠ Ledava 1, in naši mladi nogometaši so pokazali odlično igro ter zmagali s končnim rezultatom 2:1. Ta zmaga nas je popeljala v finale, kjer smo se pomerili z močno ekipo NŠAB rdeči.

Finalna tekma je bila izjemno napeta in polna strasti, vendar se je končala z neodločenim izidom. Odločitev o zmagovalcu je padla v seriji kazenskih strelov. Naši fantje so se izkazali z izjemno natančnostjo in hladnokrvnostjo ter na koncu slavili. To je bila resnično epska zmaga in naši mladi nogometaši so si prislužili 1. mesto na tem izjemnem turnirju.

Ponosni smo na vsak posamezen korak, ki so ga naredili naši otroci, na njihovo požrtvovalnost in borbenost, ki so jo pokazali skozi celoten turnir. To je bila neprecenljiva izkušnja za našo selekcijo U7 in za vse nas, ki smo jih podpirali. Upamo, da bodo ti mladi talenti nadaljevali svojo pot in še naprej navduševali s svojo strastjo do nogometa. Bravo, fantje in trenerka Nika!