Selekcija U9 nabirala izkušnje na MNZ turnirju v Gornji Radgoni

V soboto, 16. septembra 2023, je bila za naše mlade nogometaše selekcije U9 posebna in razburljiva izkušnja, saj so se udeležili prvega turnirja pod okriljem Medobčinske nogometne zveze. Ta dan je bil zaznamovan s številnimi navdušujočimi trenutki in borbenostjo naših mladih talentov.

Na prvem dvoboju smo bili priča pravemu prleškemu derbiju proti ekipi NK Ljutomer. Naši mladi nogometaši so pokazali veliko poguma in strasti ter dvakrat z odličnimi potezami povedli. Kljub temu se je tekma končala z neodločenim rezultatom, kar je bila odlična izkušnja za naše fante.

Naslednji nasprotnik na poti so bili domačini, ekipa NK Radgona. Kljub temu da so se domačini izkazali kot močna ekipa, naši fantje niso izgubili poguma. Po trdem boju so se takoj pobrali in se pripravili na naslednjo tekmo.

V zadnjem dvoboju tega napetega dneva smo se pomerili z ekipo NK Cankova. Tokrat so naši mladi nogometaši stopili na igrišče z vso odločnostjo in strastjo, in na koncu so slavili zmago. To je bil odličen zaključek turnirja in dokaz, da se trud in vztrajnost na koncu vedno izplačata.

Pohvala gre vsem našim mladim nogometašem, trenerjem ter staršem, ki so podpirali naše fante skozi celoten dan. Hvala tudi vsem navijačem, ki ste prišli spodbujat naše fante na tem pomembnem dogodku.

Turnir pod okriljem Medobčinske nogometne zveze je bil izjemna priložnost za naše mlade nogometaše, da naberejo dragocene izkušnje in se učijo v duhu športnega tekmovanja. Ponosni smo na njihov trud in predanost ter komaj čakamo, da vidimo, kaj prinaša prihodnost za naše nogometne talente.

Hvala vsem, ki ste sodelovali in pomagali, da je ta turnir postal nepozaben dogodek. Skupaj gradimo močno nogometno prihodnost! #SkupajSmoMočnejši #NogometniTalentiParamo