Selekcija U11 odlično nastopila na prijateljskem turnirju v Martjancih

Ekipa NK Veržej se je udeležila prijateljskega turnirja v Martjancih in se odlično odrezala na igrišču. V povezavi najdete rezultate tekem, na katerih so sodelovali naši mladi talenti

Veržej U10-Čarda vijolični 3:0 Naša ekipa U10, znana kot “Veržej U10-Čarda vijolični,” je začela turnir močno in zmagala s prepričljivim rezultatom 3:0. Fantje so pokazali svojo odlično igro in zasluženo osvojili zmago.

Veržej U10-Čarda rumeni 3:2 Napeta tekma med Veržej U10-Čarda rumeni se je končala z minimalno prednostjo za naše fante. Z rezultatom 3:2 so naši igralci osvojili še eno  zmago na turnirju.

Veržej U10-Mura U10 2:1 Srečanje med našo ekipo Veržej U10 in ekipo Mura U10 je bilo izredno razburljivo. Naši fantje so na koncu zmagali z rezultatom 2:1, kar je bila še ena odlična zmaga za naš klub.

Veržej U10-Veržej U11 4:1 Notranji obračun med ekipo Veržej U10 in ekipo Veržej U11 se je končal z zmago ekipe U10 s 4:1. Mladi igralci so se pomerili med seboj in pokazali svoj talent.

Veržej U11-Mura U10 1-5Tokrat naši ekipi ni šlo vse po načrtu. Od njih je bila boljša ekipa Mure.

Veržej U11-Čarda vijolični 3:0 Ekipa Veržej U11 je nadaljevala svoj uspešen nastop na turnirju s prepričljivo zmago proti ekipi Čarda vijolični z rezultatom 3:0.

Veržej U11-Čarda rumeni 4:1 Zadnja tekma turnirja je bila še ena zmaga za ekipo Veržej U11, saj so premagali ekipo Čarda rumeni s 4:1.

Celoten turnir je bil zaznamovan z odličnimi igrami naših ekip in visokim duhom tekmovalnosti. Naši mladi nogometaši so se izkazali s svojimi spretnostmi in odločnostjo ter s ponosom zastopali barve NK Veržej. Čestitke fantom za njihov trud, znanje in izjemne dosežke na tem turnirju. Ponosni smo na vas! 🥳⚽🏆 #NKVeržej #Nogomet #TurnirMartjanci #PonosniNaNašeEkipe