Uspešen nastop selekcije U7 na MNZ turnirju v Tišini

Naši mladi talenti v selekciji U7 so se v sredo, 11. oktobra 2023, odpravili na izjemno vzpodbuden nogometni turnir, ki je potekal v Tišini. Tekmovanje, organizirano s strani MNZ (Medobčinske nogometne zveze) je postreglo z nepozabnimi trenutki in navdušujočo akcijo na igrišču. Več na povezavi #zelenadružina

Naša ekipa je opravila s tremi napetimi tekmami. Najprej so se pomerili proti ekipi NŠAB Beltinci. Z odlično borbeno igro in pristopom, ki je značilen za naše mlade nogometaše, so naši otroci zabeležili zmago na tej tekmi.

Naslednja preizkušnja je bila proti domači ekipi, Tišina rumeni. Kljub velikemu navijaškemu zboru domačih gledalcev so naši mladi igralci še enkrat dokazali svoj talent in trdo delo na treningih ter osvojili še eno zmago na turnirju.

Zadnja tekma turnirja je bila proti ekipi NŠAB Lipa, ki je bila tudi zelo borben nasprotnik. Naši otroci so se s svojo odločno igro in neverjetnim ekipnim duhom ponovno izkazali in dosegli zmago, s čimer so zaključili izjemno uspešen dan na igrišču.

Veseli smo, da so se naši mladi nogometaši lahko izkazali na tem turnirju in prikazali svojo strast do nogometa ter borben duh. Naše vodilo je spodbujanje in razvijanje športnih talentov pri mladih, in to je bil še en korak na tej poti.

Čestitke selekciji U7 za odlične predstave na MNZ turnirju v Tišini! To je le začetek velikega nogometnega potenciala, ki ga nosijo v sebi, in veselimo se nadaljnjih uspehov naših mladih igralcev. Hvala tudi staršem in navijačem, ki so podpirali naše ekipe na tem turnirju. Skupaj gradimo prihodnost nogometa!