Kadeti Nafte so v zadnji sekundi na srečen način prišli do vseh točk

Na pretekli tekmi na stadionu NK Veržej smo bili priča izjemno napeti in razburljivi nogometni tekmi med domačo ekipo, Veržej Slatina Sparta, in gosti iz Nafte. Tekma je postregla z vrsto vzburjenih trenutkov in nepričakovanih obratov, ki so razveseljevali zveste privržence obeh ekip. Več na povezavi.

 

Na začetku tekme je izbrana enajsterica Veržeja Slatina Sparte, ki jo vodi trener Bojan Gaberc, izgledala naslednje:

 1. Aljaž Sluga (vratar)
 2. Jan Lesjak
 3. Tomaž Šijanec
 4. Andraž Krapec (kapetan)
 5. Filip Petek
 6. Nik Žnidarič
 7. Enej Trajbarič
 8. Luka Horvat
 9. Anže Šuen
 10. Tosja Mlinarič
 11. Anej Fafulič

Na klopi za rezervne igralce so bili:

 1. Filip Farič (vratar)
 2. Maks Hegedüš
 3. Adel Balčinovič
 4. Rene Pajek
 5. Miha Pajek
 6. Anej Mlinarič
 7. Milan Hajdinjak

Vzdušje na stadionu je bilo napeto, saj so navijači polni pričakovanj pričakovali razburljivo tekmo. In niso bili razočarani. Tekma je bila izenačena, s številnimi nevarnimi akcijami na obeh straneh igrišča.

Kljub vztrajnim poskusom obeh ekip se mreže niso zatresle vse do 56. minute, ko je Péter Varga za Nafto zadel prvi zadetek. Toda domači ekipi ni zmanjkalo poguma. Kapetan Andraž Krapec je v 87. minuti zabil izenačujoči zadetek za Veržej Slatina Sparto, kar je napolnilo stadion z navijaškim veseljem.

Vendar se je tekma zasukala v zadnjih trenutkih. Adel Balčinovič je v 92. minuti nesrečno dosegel avtogol, kar je pomenilo, da je Nafta premagala Veržej Slatina Spartao z rezultatom 2:1.

Navijači so bili priča strasti in borbenosti, ki ju prinaša nogomet. Kljub porazu se je ekipa Veržej Slatina Sparta borila srčno in zagotovo se bodo vrnili še močnejši v naslednjih tekmah. Navijači lahko še naprej podpirajo svojo ekipo na stadionu NK Veržej. Skupaj smo močnejši!