Nino Križanič v ožjem izboru za slovensko reprezentanco – U14

S ponosom sporočamo, da se je Nino Križanič, član selekcije U15, uspešno uvrstil v ožji krog slovenske nogometne reprezentance, kar je rezultat izjemnega trenažnega dela v Nogometnem klubu Veržej Slatina Sparta U15. Nino navdušuje s svojimi izjemnimi igralnimi sposobnostmi, ki so tudi rezultat strokovnega vodenja trenerja selekcije U15, Nedeljka Topića, ter trdega dela in odločenosti celotne ekipe. #idemoverži #čestitke #praznujmoskupaj

Continue reading “Nino Križanič v ožjem izboru za slovensko reprezentanco – U14”

Mladi talenti na velikem odru: Selekcija U9 na dvodnevnem turnirju SLO CUP Koper

“🌟 Selekcija U9 našega kluba je zablestela na svojem prvem dvodnevnem turnirju, SLO CUP Koper 2023! Navkljub porazu proti Olimpiji so naši mladi talenti pokazali srčnost in igralno znanje, ter se uvrstili med najboljših 16 ekip. Čaka jih nov izziv v dvoranah, a ta turnir pomeni tudi čudovit zaključek sezone na prostem. 💪 Preberite več o njihovi navdušujoči poti na naši spletni strani! #SelekcijaU9 #SLOCUPKoper #NavdušenjeNaIgrišču” Continue reading “Mladi talenti na velikem odru: Selekcija U9 na dvodnevnem turnirju SLO CUP Koper”

Strokovni obisku trenerjev NK Veržej na Portugalskem

Ekipa trenerjev NK Veržej se je odpravila na Portugalsko z namenom pridobiti nove izkušnje in znanje v nogometnem treningu, zlasti v kategorijah U15 (mlajših od 15 let). Naš obisk je bil del projekta financiranega iz programa Erasmus plus, katerega cilj je izmenjava izkušenj in praks med nogometnimi klubi ter izboljšanje kakovosti nogometnega programa in razvoja igralcev. Continue reading “Strokovni obisku trenerjev NK Veržej na Portugalskem”