Nogometni kamp NK Veržej 2022

Obveščamo vas, da smo odprli prijave na NOGOMETNI KAMP 2022. Letošnji cilj je veselje otrok in dodatno izboljšanje kvalitete nogometnega tabora.

 

Lansko leto je na igrišču NK Veržej bilo prisotnih 70 otrok. Dan so sodelujoči ob zvokih slovenske himne začeli z dvigom slovenske zastave. V nogometnem delu kampa so potekali treningi pod vodstvom domačih trenerjev ter volonterjev mladinske in kadetske ekipe. Tako so se sodelujoči potegovali za značko nogometaša in jo tudi pridobili. Sicer pa je kamp po vsebini ponudili veliko spremljajočih dogodkov. Prvi dan kampa je bil namenjen obisku adrenalinskega parka v Križevcih  nato pa so si lahko ogledali gasilska vozila GD Ljutomer in Veržej. Naslednji dan sta jih navdušila predstavitev policijskih psov ter ogled vojaškega vozila Svarun. Kamp se je zaključil s srečanjem otrok s starši in  tradicionalno palačinkijado. V protokolarnem delu sta značke nogometaša in spominsko plaketo podeljevala podpredsednik NZS g. Danilo Kacijan ter župan občine Veržej g. Slavko Petovar.

Letošnji kamp se bo odvijal na igrišču NK Veržej, kjer se bomo zavzemali, da bi še dodatno izboljšali kvaliteto kampa.

DATUM: 29. 30. junij in 1. julij 2022

CENA: Prijave prispele na ta obrazec do vključno z 1. maja 2022 je cena 40 €! Cena po 1. maju 2022 je 50 €

KAJ NUDIMO:

Na kampu ima otrok zagotovljeno od 7.30 do 17.00:
– prehrano (kosilo, hladni prigrizki, sadje, vodo)
– majica tabora
– rekvizite
– varstvo, animacijo
– trenerje

Aktivnosti kampa trajajo od 8.00 do 17.00. V primeru, da razmere ne bodo dopuščale (COVID 19) si organizator pridržuje pravico odpovedi tabora.

Raba telefona na taboru je omejena!

Prijave so številčno omejene, zato prijave zbiramo do zasedenosti prostih mesta (max 80).

Organizator: NK Veržej