Turnir NK Veržej 2021

Turnir U7, sobota, 12. 6. 2021

Sistem tekmovanja U7

Predtekmovanje poteka v dveh skupinah po pet ekip, kjer igra vsak z vsakim. Po zaključku ligaškega tekmovanja, se dve najboljši ekipi iz skupine uvrstita neposredno v ligo za prvaka ter tretja najboljša ekipa iz obeh skupin (rezultati zadnje ekipe v skupina A se ne upoštevajo). Ostale ekipe igrajo tolažilno ligo.

Turnir U9, nedelja, 13. 6. 2021

Sistem tekmovanja U9

Predtekmovanje poteka v skupinah po pet ekip in skupini po štiri ekipe, kjer igra vsak z vsakim. Po koncu skupinskega dela poteka liga za prvaka (4 ekipe) in tolažilna liga (5 ekip)

Turnir U11, nedelja, 13. 6. 2021

Sistem tekmovanja

Predtekmovanje poteka v skupinah po štiri ekip, kjer igra vsak z vsakim. Po koncu skupinskega dela poteka tekmovanje v ligi za prvaka (prvi dve ekipi iz skupin, skupaj 4 ekipe) in tolažilni ligi (preostale).

Turnir U13, sobota, 12. 6. 2021

Sistem tekmovanja

Tekmovanje poteka po ligaškem sistemu, kjer igra vsaka ekipa z vsako.

COVID 19

Obvestilo

Igralci in člani ekip (trenerji, predstavniki, fizioterapevti..) ter gledalci (starši, skrbniki ali spremljevalci) se turnirja lahko udeležijo, če imajo negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 72 ur oziroma, če izpolnjujejo pogoje PCT (negativni rezultat testa, potrdilo/dokazilo o cepljenju ali prebolevnost).