FOTO: Uspešno izpeljan prijateljski turnir selekcije U9 v Veržeju

Dne 20. aprila 2024 je NK Veržej gostil prijateljski turnir za selekcijo U9, na katerem so sodelovale ekipe NK Čarda, NŠ Mura, NŠ Slatina Sparta in NŠ Gorišnica. Zaradi velikega zanimanja sta NK Čarda in NŠ Mura prijavili po dve ekipi, kar je število sodelujočih ekip povečalo na sedem. #zelenadružina

Prijateljstvo in nogomet na prvem mestu

Turnir je potekal v duhu pravega športnega prijateljstva, saj smo uporabili sistem igranja, kjer je vsaka ekipa igrala proti vsaki drugi, kar pomeni, da je vsako moštvo odigralo šest tekem. Rezultati tekem niso bili v ospredju, zato jih nismo posebej beležili, poudarek je bil na učenju, zabavi in športnem duhu.

Otroški nogometni turnir NK Veržej 2024

 

Topla gostoljubnost v hladnem vremenu

Po zaključku turnirja smo vse udeležence pogostili s prigrizki, za katere so z velikim trudom poskrbeli starši naših igralcev. Zahvaljujoč njihovi predanosti in gostoljubnosti so igralci in navijači lahko kljub nekoliko hladnejšemu vremenu uživali v dnevu polnem nogometa in veselja.

Vpis v nogometno šolo

Pohvale in vabila za prihodnost

Še dneve po turnirju smo prejemali pohvale od udeleženih ekip za odlično organizacijo in prijetno vzdušje, ki smo ga ustvarili. Mnoge ekipe so nas tudi povabile na svoje prihodnje prijateljske turnirje, kar kaže na uspešno vzpostavljene vezi med kluboma in obljubo za nadaljnje sodelovanje.

Posebna zahvala

Posebna zahvala gre vsem staršem naših igralcev, ki so s svojim nesebičnim delom in podporo omogočili, da je bil turnir mogoč. Njihova prizadevanja so ključna za vzgojo mladih športnikov in krepitev skupnosti okoli NK Veržej.

Za več informacij o prihajajočih dogodkih in rezultatih naših mladih upov sledite naši spletni strani in družbenim omrežjem. NK Veržej se veseli nadaljnjega razvijanja talentov in gostovanja prihodnjih športnih dogodkov!